3.10.06


Rafelcofer celebra la diada del 9 d’octubre amb LA GOSSA SORDA

El poble de Rafelcofer va comptar amb l’assistència del grup de rock de la Marina amb motiu de la diada del País Valencià.
El concert, celebrat al poliesportiu municipal, va rebre la visita d’unes 400 persones que varen poder gaudir de manera gratuïta d’aquest estil musical alternatiu.
L‘organització de l’acte estem molt contents de la rebuda que ha tingut l’espectacle. Sabíem que aquest estil de música no és el que la gent està acostumada a escoltar quan està a les festes populars, però des de Joves Coferers, hem volgut donar l’oportunitat de conèixer-la i d’acostar-nos un poc més a la música dels grups valencians.
El grup de Pego, el qual va fer esperar una bona estona als allí congregats, va comptar amb la presència del grup “Desgarrats” que actuà com a teloners.
Una vegada iniciada l’actuació de La Gossa Sorda, els assistents van poder ballar al ritme de les cançons del nou disc del grup “Garrotades” i amb part del repertori del darrer disc, “Vigila”. A més, també varen poder guardar-se un record de l’acte, ja que hi havia un punt de venta de disc i samarretes del grup.
Joves Coferers, l’associació que ha estat creada enguany per gent jove del poble és conscient de que la gent valora allò que fem, que ens té en consideració i, el més important, que volen formar part de les activitats que realitzem, fet que, en veritat, ens ompli d‘orgull. Per açò, al mes de novembre es celebrarà una reunió per a tots aquells que vulguin ser socis de l’associació. A més també intentarem aconsegir un local més ampli per a la joventut on potser continuar treballant.