16.12.08

Joves Coferers organitza activitats juvenils per a Nadal


L’Associació Joves Coferers ha organitzat diferents activitats per als joves de Rafelcofer en les vacances Nadalenques 2008-2009.

El passat diumenge 14 de desembre l’associació va eixir al carrer a arreplegar les joguines, contes, etc. que el poble de Rafelcofer i pobles del nostre entorn està donant per a la campanya “Nadal solidari”, campanya per sensibilitzar la població amb una recollida que anirà destinada a xiquets necessitats del Preventori infantil "Nostra Senyora de l'Empar" de Palma de Gandia i al Hospital "Sant Fransec de Borja" de Gandia, aquesta finalitzarà el 26 de desembre de 2008 on volem donar les gràcies a la població de Rafelcofer i als pobles del nostre entorn per col·laborar de forma tan solidària. També hem organitzat un “Curs de Cuina per a Joves” que es realitzarà l’ultima setmana de l’any i per finalitzar un sopar de Nadal per a principis d’any per celebrar el 2009 amb socis i joves de Rafelcofer.

L'Associació Juvenil Joves Coferers agraeix de bestreta a tota la gent que de manera voluntària i altruista està col·laborant amb l’associació i aprofitem finalment l'ocasió per a desitjar un bon Nadal i feliç any 2009.