21.2.13

X Trobada de Joves de la Safor 11 de maig a Xeraco

-Concurs de Cartell X Trobada de Joves de la Safor
Calaix Jove de la Safor ha convocat un concurs de cartells per anunciar la X Trobada de Joves de la nostra comarca que tindrà lloc l'11 de maig a Xeraco. En el concurs podran participar tots els joves residents en la Comunitat Valenciana. El termini per presentar els cartells finalitza el 8 de març de 2013. Es lliurarà un premi de 300€ per al finalista.

-V Circuit de Música de la Safor
Tens un grup de música? En coneixes algun?
El Calaix Jove de la Safor presenta... la V Edició del Circuit de Música de la Safor, on tots els estils musicals es barregen, ska, reggae, rap, hip hio, punk, jazz, folck,..
Enguany hi han dos premis per a les millors maquetes i una xicoteta remuneració per actuació. Abans del 8 de març.

-Circuit Creart Jove de Calaix Jove de la Safor 2013
Circuit itinerant d'obres on podran participar tots aquells joves que tinguen edats compreses entre els 14 i 35 anys i siguen residents a la comarca de la Safor.
Cada participant podrà presentar com a màxim 2 obres querepresenten alguna de les següents branques del món artístic: Performance, Poesia, VisualPintura, Manualitats, Art tèxtil, Ceràmica, Dibuix, Escultura, Fotografia, Gravat, Instal·lacions, Electrografia, Infografia, New Media Art, Grafit, Curtmetratge.

-Participació en la Trobada de Joves
Des del Calaix Jove estem preparant la X TROBADA DE JOVES 2013 (cada any se celebra en un poble diferent, amb la intenció de donar a conéixer les associacions juvenils saforenques i fomentar l'associacionisme entre els joves, a més de mostrar altres activitats culturals, esportives i d’oci del seu interés.). Si eres una associació, entitat, col·lectiu... del àmbit juvenil o integrats per gent jove segur que t'interessa participar.

www.calaixjove.com